top of page

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het ons weten!

Waarom hebben jullie geen bezoekadres?

Bij Goma Bewindvoering & Mentorschap vinden we kantoorruimtes en zakelijkheid maar niks. Jij als mens staat bij ons centraal! Voor persoonlijke gesprekken komen wij op huisbezoek. Mocht je dit niet willen, dan kijken we samen naar een andere oplossing.

Hoe houd ik zelf grip op mijn financiën?

Wij begrijpen heel goed dat het lastig is om jouw financiën uit handen te geven. Via ons digitaal portal krijg jij maandelijks een overzicht van alle financiële transacties. Zo weet je precies wat onze bewindvoerders hebben gedaan. Daarnaast wordt jaarlijks rekening en verantwoording afgelegd aan de rechtbank.

Waarom staan bij jullie geen uurtarieven bij de verschillende diensten vermeld?

Ik kan de kosten voor bewindvoering of mentorschap niet betalen, wat nu?

Indien je de kosten voor bewindvoering of mentorschap niet kunt betalen, dan is het in veel gevallen mogelijk om Bijzondere bijstand aan te vragen bij de plaatselijke gemeente. Deze zal vervolgens beoordelen of je hiervoor in aanmerking komt.

Veelgestelde vragen: FAQ

De tarieven voor bewindvoering en mentorschap worden jaarlijks door de Rijksoverheid vastgesteld. In deze tarieven zijn alle kosten inbegrepen. In uitzonderlijke gevallen kan de bewindvoerder of mentor aan de kantonrechter een extra vergoeding aanvragen. Voor budgetcoaching hebben wij twee pakketen met een vaste prijs. Je kunt precies zien wat hierbij inbegrepen is.

bottom of page