top of page
Budgetcoaching

Budgetcoaching ondersteunt jou als je het moeilijk vindt om je eigen inkomsten en uitgaven te structureren. Door middel van onze coachprogramma's geven onze budgetcoaches Jolien of Levi jou een duwtje in de rug. Het voornaamste doel is dat jij uiteindelijk jouw geldzaken zelfstandig kan regelen en goed met geld kan omgaan. Het verschil tussen budgetcoaching en budgetbeheer is dat de verantwoordelijkheid voor de financiën bij budgetcoaching bij jou blijft liggen. Dit is anders bij bewindvoering of budgetbeheer. 

Als je een georganiseerde reis

Klik hieronder op onze verschillende pakketten voor meer informatie

Budgetcoaching roadmap

Als je een georganiseerde reis boekt bij het reisbureau, wil je ook precies weten wat je dagelijks gaat doen. Bij budgetcoaching is dat niet anders!

Wij van Goma Bewindvoering & Mentorschap hebben daarom roadmaps gemaakt. Zo kun jij precies zien wat je tijdens jouw budgetcoaching reis gaat tegenkomen en wat je kunt verwachten. Net zoals na afloop van een mooie reis, hopen wij dat jij jouw rugzak hebt gevuld met allerlei mooie ervaringen en inzichten die je de rest van je leven kan gebruiken.

Ontwerp_zonder_titel__3_-removebg-preview.png
Budgetcoaching Basis
Budgetcoaching Extra
bottom of page